Політика використання файлів cookie

ТОВ WIBA оцінює ваше відвідування нашого веб-сайту та ваш інтерес до нашої компанії, її продуктів та послуг.

ТОВ WIBA («ми») є оператором в Україні міжнародного веб-представництва групи WITTMANN, працює за адресою wiba-ua.com.

Заявка про конфіденційність даних застосовується до будь-яких веб-сайтів, якими керує WITTMANN або пов'язані з нею компанії, якщо вони підпадають під дію Загальної регламентації захисту даних (GDPR). Веб-сторінки, які ведуть наші зовнішні посилання, не входять в цю область.

Захист ваших даних на протязі всього бізнес-процесу дуже важливий для нас; тому інформація обробляється відповідно до національних законів про захист та безпеку даних. За допомогою цього повідомлення про конфіденційність даних ми хочемо вас формувати про тип і об'єкти, що збираються персональними даними, а також про їх цілі.

За всіма питаннями, звертаючись до цього повідомлення про конфіденційність, звертайтесь за адресою:

конфіденційність (в) wiba-ua.com

Збір та обробка персональних даних 

Ми обробляємо електронні дані, такі як ім'я, адреса, номер телефону або адресу електронної пошти, які ми отримуємо від вас у рамках наших ділових відносин (контактна форма на нашому веб-сайті, що знаходяться в електронних листах, заявках, комерційних дзвінках, реєстрації на заході, контакти виставки, дзвінки, покази, розміщення та рамочні узгодження) та дані про вашу компанію (наприклад, сектор, юридична структура, номер NDS / UID та дані реестра компаній).

Крім того, можуть бути збережені додаткові дані, необхідні для обробки заявок і виконання контракту (дані даних, даних реклами та продажів), дані документації, такі як протоколи зустрічей, дані зображень (наприклад, деталі, підготовлені літери під давленням, які повинні бути створені або обробки, форми для лиття під давленням або прес-форми монтажних ситуацій, детальні фотографії виробничого цеху або місця використання наших продуктів і т. д.), чертежі (наприклад, форми для літію під давленням, планові цехи), дані для відповідності законодавчим та нормативними вимогами, такими як дані для виставок счетів та інформації, вибірка з використання нашого веб-сайту (наприклад, файлів cookie).

Ми обробляємо ваші персональні дані для наступних курсів та наступних правових засад:

 

У рамках вашого погодження (стаття 6 абзац 1 буква a GDPR):

Після того, як ви дасте нам своє погодження на обробці ваших даних, наприклад, при отриманні інформаційного бюро, вони будуть оброблені відповідно до заявки про погодження та в межах, визначених у нем. Ви можете відкрити своє погодження в будь-який час (наприклад, ви можете відкрити своє погодження на обробці в маркетингових та рекламних цілях, відправивши письмове заявлення).

При виконанні договірних зобов'язань (стаття 6 абзац 1 буква b GDPR):

Обробляйте дані, необхідні для того, щоб ми могли опрацювати обмін інформацією, розширити пропозиції та укласти з вами транзакції, послуги та контракти, такі як контракти на поставку та обслуговування. Цель обробки залежить від кожного окремого договірного відношення. Це може, наприклад, включати:

Технічна консультація та дизайн продуктів

Обработка заказов; це також може включати розробку та адаптацію наших продуктів до відповідних вимог проекту.

Гарантійні зобов'язання та послуги

Треніровочна діяльність

Во исполнение юридических обязательств (стаття 6 абзац 1 буква c GDPR). Обязательства за користуванням згідно з комерційним та налоговим законодавством:

Некотори юридичних зобов'язань, якими підчиняється група WITTMANN, можуть вимагати обробки даних лічних даних, наприклад, зобов'язання зберігати ділову переписку та домовлену документацію. Такі зобов'язання за утриманням існують серед інших зобов'язань за утриманням згідно з комерційними та фінансовими правилами.

Для захисту наших законних інтересів як відповідальної сторони (пункт 1 статті 6 літ. F GDPR):

Дані можуть бути оброблені, якщо це необхідно для захисту наших законних інтересів або інтересів третіх сторін (особливо дочірні групи компаній). Зокрема, це касається наступних випадків:

Для внутрішнього та зовнішнього маркетингу, дій при забезпеченні лояльності клієнтів або прямої реклами, дозволеного закону, а також для оцінки задоволеності клієнтів, якщо ви не застосовувались проти використання ваших даних відповідно до статті 21 GDPR.

Адаптация службових процесів

Мери за управлінням бізнесом та подальшим розвитком послуг та продуктів

Відеообладнання для захисту людей та майна на територіях підприємств

Целі внутрішнього управління (наприклад, для оптимального розподілу [людських] ресурсів)

При використанні нашої контактної форми (до сожалення, ми не можемо відповісти, якщо ви не заповнюєте зобов'язальні поля, позначені *)

У рамках судебного разбирательства

 

 

Використання та розкриття даних 

Персональні дані, які ви нам надаєте, використовуються виключно для виконання ваших бажань або вимог. Зазвичай це означає обробку заявок, які ви розміщуєте у нас, або надання відправи на ваш запит, або надання вам спеціальної інформації та пропозицій у рекламних цілях у рамках, визначених законом. Ваші личні дані не будуть продаватися. Для цілей внутрішнього управління може нам потребуватися передача ваших особистих даних зафіксованою компанією або дочірньою компанією груп WITTMANN (розміщення групи WITTMANN). Ваші особисті дані не будуть передані або їхнім чином переглядатимуть інші сторонні обличчя, для вимкнення випадків, коли це необхідно для обробки вашого заказу або надання послуг у рамках виконаного заказу (наприклад, при укладенні контракту із зовнішніми обробниками) або, якщо ви прямо дасте згоду на це. Більше того, всі отримувачі (наприклад, відповідний зовнішній процесор) зобов'язані за контрактом обробляти ваші дані в конфіденційному вигляді. Це робиться лише для виявлення вам послуг.

 

Продовження обробки даних та удалення даних 

Ваші дані будуть оброблятися протягом усього ділового співвідношення (від ініціацій, обробки до прекрасних замовлень), а також відповідно до встановлених законом зобов'язань щодо зберігання та документації (см. Више).

Що касается хранения и удаления данных, мы, естественно, соблюдаем установленные законом сроки исковой давности, які, наприклад, можуть складатися до 30 років у певних випадках відповідно до положень громадянського законодавства. Наприклад, якщо ви використовуєте нашу контактну форму, щоб надіслати запрошення чи озвучити проблему, а також поділитися з нами своєю інформацією, ця інформація буде використана виключно для відповіді на ваші запити або рішення ваших проблем. Данні, попередньо встановлені вами в контактній формі, будуть зберігатися нами лише до технічної точки, тому це необхідно для відправи або виконання вашого запрошення.

Більше того, ми обробляємо ваші дані лише до цих порцій, з'являється законне зобов'язання зробити це або покаже існуючий законний інтерес (см. Више), особливо якщо нам потрібні дані для забезпечення збереження чи захисту судових ісков.

Обязанность предоставить данные 

У рамках ділових відносин ви повинні надати дані, необхідні для початку та виконання ділових відносин, а також дані, які ми зобов'язані збирати за законом (наприклад, ім'я, компанія, номер плательщика NDS / номер UID, должность, адреса, дата народження, номер телефону і т. д.). Якщо ви не надаєте нам цих даних, ми, як правило, не можемо укласти договір, або ми будемо винуждени відказуватися від виконання контракту, або не будемо завершувати існуючий контракт і, відповідно, будемо винуждени його расторгнуть. Однак ви не зобов'язані дати своє погодження на обробці даних, які не мають відносин при виконанні контракту або не вимагаються з правової та / або нормативної точки зору (наприклад, ваше погодження щодо отримання інформаційних бюлетенів).

 

Права як «суб’єкт даних» у змісті GDPR

 

Ви зберігаєте контроль над усією інформаційною інформацією, яку ви нам надаєте. У вас є право в будь-який час (i) запросити у нас інформацію про том, які личні дані ми зберегли про вас, та отримати їх копії, (ii) запросити виправлення, додавання або видалення ваших даних. інформація, яка була оброблена неправильно або не відповідно до закону (iii), щоб вимагати від нас обмежити обробку вашої особистої інформації, (iv) при визначених обставинах використовувати проти обробки даних ваших персональних даних або відкрити будь-яке попереднє погоджене погодження на обробці, (v) запросити дані, які вислали нам у певному форматі («переносність даних»).

Щоб відстояти любое з вищевказаних прав, виправте відповідне повідомлення на наступний адресу електронної пошти: privacy (at) wittmann-group.com

Крім того, ви маєте право звернутися до компетентного наглядового органу (для Австрії: Австрійський орган за захистом даних - www.dsb.gv.at), щоб надіслати жалобу, якщо ви вважаєте, що обробка ваших персональних даних порушує це Регулювання.

 

 

Файли cookie та соціальні мережі 

На нашому веб-сайті ми використовуємо файли cookie. Файли cookie - це невеликі файли, які ваш браузер автоматично створює і які зберігаються на вашому пристрої (ноутбуки, планшети, смартфони та т. Д.), Коли ви відвідуєте наш сайт. Файли cookie не спричиняють час вашого пристрою та не містять вірусів, троянів або іншого вредоносного програмного забезпечення. Файл cookie файлу зберігає інформацію, отриману в результаті підключення конкретного пристрою, що використовується на нашому веб-сайті.

Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально зручним для користувача. Так, наприклад, ми використовуємо так звані файли cookie із файлами cookie, щоб їх дізнатись, що ви вже відвідували окремі сторінки нашого веб-сайту. Це дозволяє нам створити відповідне динамічне відображення наших пропозицій на веб-сайті. Крім того, файли cookie допомагають нам визначити, з яких країн ви зайшли на наш веб-сайт, щоб ми могли відобразити для вас контент для конкретної країни. Ці файли cookie автоматично видаляються після того, як ви залишаєте наш веб-сайт (тому продовження надання пропозицій / обробка файлів cookie - це час вашого відвідування веб-сайту, «моряки»).

Використання цих (i) строгих файлів cookie та (ii) файлів cookie функціональних файлів на нашому веб-сайті, можливо, без вашої згоди з-за нашої законної зацікавленості у забезпеченні технічно безумовного веб-сайту (пункт 1 статті 6, буква f GDPR). З цієї причини файли cookie файлів не можуть бути індивідуально деактивовані або активовані.

Більшинство браузерів автоматично приймає файли cookie. Однак ви можете налаштувати свого браузера так, щоб на вашому пристрої не зберігалися файли cookie, або ви можете повідомити про те, що завжди з'являється перед збереженням нового файлу cookie. Ви також можете відключити файли cookie, які вже були збережені в налаштуваннях вашого браузера. Однак, якщо вимкнути або відказати від прийняття файлів cookie, повідомлення можуть бути використані для використання всіх функцій нашого веб-сайту, і тому ви, можливо, не можете правильно використовувати веб-сайт. Крім того, ви можете відключити отримання файлів cookie тут http://www.youronlinechoices.eu. У цьому процесі деактивації вашого комп'ютера запрошують ідентифікувати тег для «деактиваційного файлу cookie», який забезпечує зв’язку даних із вашим комп’ютером. Зверніться до уваги, що цей процес деактивації видаляє ідентифікатор файлу cookie, пов’язаний із вашим комп’ютером, але не файл cookie. Файл cookie повинен залишатися на вашому комп'ютері, щоб ми могли виявити деактивацію користувача. Для користувачів кількох комп'ютерів або браузерів це означає, що ви повинні відключити передачу файлів cookie на кожному комп'ютері або в кожному браузері. Якщо користувачі користуються комп'ютерами або видаляють файли cookie з власного комп'ютера, вони повинні повторити процес деактивації.

Група WITTMANN співпрацює з різними провайдерами соціальних сетей. У рамках цього співробітництва ваш браузер автоматично підключається до вибраного постачальника послуг (наприклад, Facebook) при використанні відповідних послуг. За цим вашим IP-адресом, файлами cookie та іншою інформацією буде, наприклад, передана відповідна послуга постачальника, якщо ви раніше відвідаєте його веб-сайт. Ця передача даних максимально запрещена нами і відбувається лише тоді, коли ви взаємодієте із соціальною системою. Якщо ви вийшли в систему на відповідній платформі соціальної мережі, вона може ввімкнути ваше відвідування нашого веб-сайту до вашої навчальної записи.

Більше того, ми використовуємо плагіни (наприклад, значок Facebook) різних платформ. Надіславши відповідний значок, ви погоджуєтесь на зв'язок із відповідною платформою та передачею інформації (наприклад, IP-адреса) відповідному постачальнику послуг. Для отримання додаткової інформації про відповідне використання ваших даних, будь ласка, зверніться до заявки про конфіденційність даних вибраного постачальника послуг. 

 

Використання або запрошення через наші веб-сайти 

Файли журналів, пошукові системи та форми збирають дані при використанні наших веб-сторінок. Крім того, використовується інструмент веб-аналітики Google Analytics. IP-адреса, попередньо встановлений вашим браузером в рамках Google Analytics, не буде об’єднаний з іншими данними Google. Ви можете запобігти збереженню файлів cookie, виконавши відповідні налаштування у своєму браузері. Крім того, ви можете попередити збір даних, генерований файл cookie та пов'язані з вами веб-сайти (включаючи ваш IP-адрес), компанію Google і запобігти обробці цих даних Google, завантаження та встановлення підключеного модуля браузера, доступний за наступною адресою: посилання : http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Кожна друга лічна інформація, така як ваше ім'я, адреса, номер телефону або адреса електронної пошти, не буде записана, якщо ви не надасте цю інформацію добровільно, наприклад, в контексті інформаційного запрошення.